Acţionarul principal, Dumitru Sechelariu, acuză "o mână criminală"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seară, în jurul orei 20, la SC Letea SA Bacău. Echipajele a patru maşini de pompieri militari, precum şi personal civil din cadrul firmei au acţionat mai bine

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seară, în jurul orei 20, la SC Letea SA Bacău. Echipajele a patru maşini de pompieri militari, precum şi personal civil din cadrul firmei au acţionat mai bine de trei ore pentru a izola şi stinge flăcările ce au cuprins produsele aflate în depozitul de hârtie igienică.
Unul dintre pompieri a suferit o intoxicaţie minoră din cauza fumului. Construcţia depozitului din cărămidă arsă cu acoperiş din beton armat, precum şi faptul că uşile depozitului sunt metalice au făcut ca flăcările să nu mistuie zidurile şi să se extindă în afara incintei acestuia. La miezul nopţii, experţii pompierilor nu identificaseră sursa incendiului, dar acţionarul principal al SC Letea SA, Dumitru Sechelariu, vorbea de "o mână criminală", argumentând prin faptul că şi în urmă cu aproape două săptămâni "o persoană necunoscută a umblat pe ascuns la două valve ale maşinii de ziar, producând perturbarea producţiei". "În anul când fabrica Letea produce cea mai mare cantitate de hârtie de ziar din ultimii 16 ani, sunt destule persoane interesate să mă saboteze", a precizat patronul firmei din Bacău.
O evaluare a pagubelor urma să fie făcută abia ieri. Surse din cadrul societăţii vorbeau de "pierderi destul de mici, circa 120 de baxuri mari de hârtie igienică".

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite