A fost identificat proprietarul maşinii pline cu cocktailuri molotov. Laurenţiu Cazan, cel care a coordonat acţiunea jandarmilor: Se fac cercetări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Laurenţiu Cazan, cel care a coordonat acţiunea jandarmilor la protestul diasporei din 10 august, a declarat că a fost identificat proprietarul maşinii din care protestatarii violenţi se alimentau cu sticle cu cocktailuri molotov. Acesta a mai adăugat că, în prezent, cercetările sunt în desfăşurare.

 „Eram informat în permanenţă de către comandantul care acţiona pe zona respectivă că sunt atacaţi cu sticle incendiare. La un moment dat, din teren mi-a venit informaţia că în zona Mihalache există o maşină de unde au văzut efectivele mele că sunt scoase aceste sticle”, a declarat la Antena3 maiorul Laurenţiu Cazan, adjunctul Serviciului de Ordine Publică al Jandarmeriei Capitalei, cel care a coordonat jandarmii la mitingul din 10 august.

Întrebat dacă a identificat a cui era maşina, Laurenţiu Cazan a răspuns: „Da, se fac cercetările”, scrie Mediafax.

De asemenea, Laurenţiu Cazan a mai spus, la un alt post de televiziune, că atunci când colegii lui interveneau pentru restabilirea ordinii la protestul din 10 august, au fost observate persoane violente care se aprovizionau cu sticle incendiare pentru „a acţiona”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite