A apărut Pieleanu? Schimbaţi postul!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Apare seară de seară pe la câte un post de televiziune. Ilustrează ceea ce sociologul Pierre Bourdieu numea  circulaţia circulară. Este el însuşi de profesie sociolog. Este el însuşi proprietar al unui instituit de sondare a opiniei publice. Socotit a fi apropiat de PSD. Ceea ce, de altminteri, se vede în estimările sale. De aici, probabil, şi relaţia lui apropiată cu TVR. Care când poate îl miluieşte cu contracte.

Până mai ieri era invitat să îşi dea cu părerea pe la televiziuni urât mirositoare, gen Antena 3 şi România tv. De când TVR a devenit o subunitate a Antena 3 datorită  ordinelor executate cu conştiinciozitate de Irina Radu, insul trece şi pe acolo aproape în fiecare marţi. În compania lui Ion Cristoiu. Căruia unuia îi zic “maestru”. Se simte foarte bine în compania lui Ionuţ Cristache în virtutea principiului cine se aseamănă se adună. Că doar amândoi au slujit famiglia Voiculescu pe bani buni la sus-menţionatele Antene.

Sociologul în chestiune- pe numele lui Marius Pieleanu- este şi conferenţiar universitar, dacă nu o fi ajuns chiar profesor. Desigur la SNSPA unde este şi director de Departament. Are pesemne o putere de muncă fără egal. În mod vizibil îşi concentrează eforturile spre a fi un bun agent de influenţă al PSD. Procedează la intoxicări şi la infuenţări de opinie. Ultima lui intoxicare s-a produs chiar luni seară. Când a încercat să ne convingă, la România tv, că cetăţeana Gabriela Firea, care tocmai cu o seară înainte a sărit la Antena 3 la beregata premierului Sorin Grindeanu, ar fi un foarte bun posibil premier. Dacă nu cumva chiar un foarte bun viitor candidat la prezidenţiale. Doamne păzeşte şi iartă! Un gând sinistru!

Părerea mea? Când îl vedeţi pe ecran pe dl. Marius Pieleanu, folosiţi urgent telecomanda! Schimbaţi postul! 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite