Şi-a uitat actele în maşina pe care o furase

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Constantin Dobrescu (28 de ani), din Târgu-Jiu, a băut luni câteva pahare de bere, iar când a ieşit din cârciumă a văzut un autoturism parcat pe marginea drumului.

Cum maşina avea cheile în contact, tânărul s-a urcat la volan şi a demarat în trombă, deşi nu avea permis de conducere. După ce a parcurs 15 kilometri, în satul Tălpăşeşti a intrat cu maşina într-un copac de pe marginea drumului, apoi a abandonat-o. În grabă însă, şi-a uitat în autoturism portofelul cu documentele de identitate, aşa că poliţiştii l-au identificat foarte repede.

Liviu Suchiu (32 de ani), proprietarul autoturismului, a povestit că a rămas fără cuvinte când nu şi-a mai văzut maşina în faţa porţii şi a sunat imediat la poliţie.

„Am venit repede din oraş cu soţia şi cu băieţelul meu în vârstă de doi ani. Am fugit în casă să luăm ceva şi când am ieşit, maşina nu mai era. Nu mă aşteptam la aşa ceva. Locuiesc la şoseaua naţională, unde este trafic intens, şi nu credeam că va fi în stare cineva de aşa ceva", a mărturisit proprietarul, mulţumit că şi-a recuperat maşina.

Constantin Dobrescu a fost prezentat ieri Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu şi a fost arestat preventiv pentru 15 zile pentru furt calificat, conducere fără a poseda permis şi părăsirea locului accidentului. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite