52 de milioane de lei pentru pază la metrou

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Metrorex va aloca aproape 52 de milioane de lei, plus TVA, pentru asigurarea pazei în staţiile, trenurile şi depourile de metrou pe următorii patru ani.

Potrivit unui anunţ postat pe internet, firma care va asigura serviciile de pază este Scorseze Security International Srl. din Bucureşti. Anunţul de atribuire a contractului a fost postat de Metrorex pe site-ul specializat e-licitatie.ro, dar alegerea firmei de pază nu s-a făcut prin licitaţie electronică, ci printr-o “procedură internă” de negociere.

La negociere au participat trei firme, iar criteriul de atribuire a fost “oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic”. Contractul a fost atribuit la data de 24 iunie 2010.

Firma Scorseze este cea care asigură servicii de pază la metrou încă din anul 2005. Potrivit informaţiilor postate pe site-ul acesteia, agenţii de pază ai Scorseze sunt instruiţi în tehnici de jiujitsu şi de lupte de stradă. Printre obiectivele protejate de aceştia se numără Sala Polivalentă, Spitalul Clinic de boli infecţioase “Dr. Victor Babeş”, Centrul de hematologie al municipiului Bucureşti, Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă şi Registrul Auto Român.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite