195 de persoane dispărute sau date în urmărire, depistate în ultima săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 195 de persoane semnalate ca fiind dispărute sau date în urmărire la nivel naţional, dintre care 63 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, au fost găsite de poliţişti în ultima săptămână.

Astfel, în perioada 24-30 octombrie, poliţiştii structurilor de investigaţii criminale din întreaga ţară au depistat 115 de persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 74 de minori, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), scrie Mediafax.

Minorii au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni.

În acelaşi interval, poliţiştii au găsit 80 de persoane urmărite, dintre care 63 aveau mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, nouă aveau mandate de arestare preventivă, iar pe numele altor şase erau emise mandate europene de arestare. Totodată, au fost puse în executare două sentinţe penale de internare într-un centru medical.

Printre cei prinşi de poliţişti se numără şi o femeie de 42 de ani din judeţul Cluj, condamnată la 22 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite