180 de români, blocaţi în aeroportul din Liege din cauza anulării unui zbor Wizz Air. Printre pasageri este şi Codruţa Kovesi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
xxx

Pasagerii unei curse Wizz Air care trebuia să ajungă joi de la Bruxelles - Charleroi la Cluj Napoca sunt blocaţi pe aeroportul belgian Liege după ce compania a anulat cursa. Printre pasagerii afectaţi s-ar afla ţi Laura Codruţa Kovesi, procurorul-şef european, potrivit Digi24.ro

Din relatarea unei românce afectate de anularea zborului, ar fi vorba despre 180 de persoane care ar fi trebuit să ajungă  joi seară de la Bruxelles la Cluj, dar joi după-masă au fost anunţaţi că zborul are întârziere, iar ulterior au fost transportaţi la Liege de unde ar fi trebuit ca o aeronavă Wizz Air să decoleze spre România. În cele din urmă, pasagerii au fost anunţaţi după miezul nopţii că avionul nu mai zboară.

Potrivit aceleiaşi pasagere intervievate de Digi 24, ar exista informaţia că un avion ar urma să decoleze la ora 11 spre România, dar pasagerii nu au fost informaţi oficial.

„La Liege ne-am pus frumos pe scaun după care ni s-a spus că avionul nu mai decolează. Noi nu ştim nimic de la nimeni. Nu ştim dacă vom pleca astăzi la ora 11:00.

La ora 00:00 am ajuns la Liege. Nu ne-a contactat niciun reprezentant al companiei până în momentul de faţă. Am primit apă, iar astăzi (n.r. vineri) la ora 8 au venit cu nişte sandwich-uri, iar apă ne-a venit la 5 dimineaţa. Noi cu copii mici după noi. A fost inuman din partea celor de la Wizz Air şi nu putem să îi contactăm. Vrem doar să ajungem astăzi, nici nu ne mai interesează pe ce aeroport. Doamna consul ne-a spus că la 11:00 are promisiunea că vine un echipaj din Charleroi şi vom ajunge astăzi în România. Dar, vă repet, nu avem nimic confirmat că vom pleca astăzi la ora 11:00 din Liege. Am înţeles că a fost ceaţă la Cluj, atât. Şi că pasagerii de la Cluj au fost duşi la Sibiu. Nimeni nu ne spune nimic. Noi estimăm că suntem 180 de persoane“, a spus Laura A., într-o intervenţie telefonică la Digi 24.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite