VIDEO Steven Tyler: „Prima dată la Bucureşti a fost cea mai frumoasă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de două ore, Steven Tyler şi Compania au încântat 30.000 de spectatori cu piese emblematice. „Crazy”, „Crying” şi „Dream on” au fost cele mai aşteptate, dar şi cele mai fredonate.

Citiţi şi

Steven Tyler - o viaţăd e rocker într-o carte

La ora 18.00, porţile de la Zone Arena s-au deschis. Trupa Reamonn a deschis seara. „Sunt mândru să mă aflu aici, printre oameni atât de frumoşi, în frumoasa ţară, România!“, a fost salutul solistului Rea Garvey. „Primul lucru pe care l-am remarcat când am venit în România au fost femeile. E periculos aici“, a glumit muzicianul, în uralele asistenţei.

Cineva din spate spunea: „Ce şmecher, ăsta le are cu vorbele!“. A urmat piesa „Star“. După ce a „ameninţat“ publicul cu „Supergirl“, Rea a început să cânte „Tonight“, chiar dacă sunetul le-a jucat o mică festă.

„Trebuie să mergem în spate acum“, a strigat el către public, semn că show-ul a luat sfârşit. „Întrebarea este cât de gălăgioşi puteţi fi“, a mai dat el o şansă românilor şi s-au auzit acordurile de la „Supergirl“.

Cadouri pentru români de la Steven Tyler



Răbdarea fanilor Aerosmith a fost pusă greu la încercare timp de mai bine de o oră. „Să vină odată!“, strigau tinerii din faţa scenei. Membrii trupei au aterizat în Capitală cu doar patru ore înainte de concert.

La ora 21.10, scena a fost acoperită de o pânză neagră uriaşă, cu „aripile“ Aerosmith. Pe acordurile piesei lui Bob Dylan, „Everybody must get stoned“, şi-au făcut apariţia cei cinci băieţi din Boston. Arena a luat „foc“. Steven Tyler, în haină lungă aurie, cu pălărie cu boruri largi tip leopard, pantaloni roşii, încălţat cu pantofi sport şi ochelari de soare a deschis concertul cu „Love in an Elevator“.

image



Binecunoscutul microfon accesorizat cu eşarfe colorate al lui Tyler a fost rotit de acesta de mai multe ori în timpul spectacolului, iar chitaristul Joe „Fuckin’“Perry, îmbrăcat în piele, a făcut câteva solo-uri şi chiar a cântat o melodie. După ce a dăruit unor norocoşi din public o brăţară şi ochelarii de soare, Steven, „adolescentul“ de 62 de ani, a început parada în faţa camerelor de filmare. A cântat pe jos la muzicuţă, s-a tăvălit cu microfonul pe scenă. Nu au lipsit nici dansul şi nici grimasele pe ritmurile de la „Eat the rich”.

„Emoţii perfecte”

Rockerii au continuat să-i „înnebunească” pe români cu hit-uri precum „Pink“, „Living on The Edge“, „Baby“, „Crazy“ şi „Criyn’“, piese la care publicul a cântat în continuu şi a aplaudat.

„Cred că o să răguşesc după seara asta“, a spus o tânără la câţiva metri de scenă. „Este o noapte perfectă şi nici nu ştiţi cum arată fetele din primul rând“, a remarcat americanul. „Jaded“ şi „I don’t Want To Miss A Thing“ au fost momentele de tandreţe de la Zone Arena, când zeci de cupluri s-au sărutat pe celebra coloana sonora a filmului „Armaggedon“.

image



Show-ul a fost completat de „Domnul <<Sweet Emotion>>, Tom Hamilton la bass”, aşa cum l-a prezentat Steven pe colegul său, care a dat tonul piesei.

O pauză de câteva minute, timp ca americanii să facă duş, şi băieţii au revenit cu „Dream On“ (imnul trupei) şi „Walk this way“. „A ieşit de vis. Am cântat de-am răguşit. A fost cel mai frumos concert de anul acesta. Poate şi pentru că am stat în faţă şi i-am văzut de aproape“, a spus Stela, o tânără de 27 de ani.

Pentru că în turneul „Cocked, Locked, Ready to Rock“ Aerosmith vizitează în Europa de Est doar Grecia, Cehia şi România, foarte mulţi bulgari, sârbi, unguri, dar şi evrei au venit să-i vadă pe unii dintre cei mai „urâţi frumoşi” din rock-ul mondial.

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite