VIDEO "Inspectoarea" care a dat tunul de 100.000 de euro la casa de schimb valutar din Bucureşti a fost prinsă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rafaela Preda, femeia care a fost implicată în jaful de 100.000 de euro de la o casă de schimb valutar din centrul Capitalei a fost prinsă de poliţişti. Aceasta şi complicele ei s-au dat drept inspectori ai Gărzii Financiare şi ai Poliţiei şi astfel, au reuşit să fure cei 100.000 de euro.

Femeia, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a lucrat ca agent de vânzări. Aceasta a fost prinsă în Slobozia de către oamenii legii şi va fi adusă în Bucureşti pentru audieri. În continuare poliţiştii îl caută şi pe bărbatul care i-a fost complice la jaful din centrul Bucureştiului.

Rafaela Preda a fost prinsă în propria locuinţă, asta după ce poliţiştii au făcut publice imaginile înregistrate de camerele de supraveghere din incinta casei de schimb valutar din momentul jafului.

Furtul a fost sesizat în data de 19 martie, în jurul orei 13.00, de către patronul casei de schimb valutar care şi-a dat seama că a fost păcălit de doi inspectori falşi, care sub pretextul unor neregului i-au confiscat suma de 100.000 de euro.


"Dimineaţă a fost o pană de curent, nici semafoarele nu au funcţionat. Alimentarea cu energie electrică a fost reluată în jurul orei 11.00", a declarat atunci angajatul magazinului de optică aflat lângă casa de schimb valutar.

El a mai spus că este exclus ca această de casă de schimb valutar să aibă un generator de curent care să reia alimentarea cu electricitate a camerelor de supraveghere.

Casa de schimb valutar de unde două persoane au furat 100.000 de euro pretinzând că sunt angajaţi ai statului cu abilităţi de control se află în interiorul unui magazin de bijuteri.

Bărbatul şi femeia care s-au prezentat ca fiind lucrători ai unor instituţii cu atribuţii de control şi i-au solicitat adminstratorului să prezinte documentele societăţii şi toţi banii pe care îi deţine.

M. V. a încercat un dialog cu cei doi, însă bărbatul l-a percheziţionat, găsind în buzunarul interior al gecii suma de 100.000 de euro în bancnote de 500 de euro, pe care i-a introdus într-un plic spunându-i că dacă nu deţine documente justificative pentru ei îi va ridica şi este necesar să prezinte documente pentru a-i fi restituiţi.



Dacă îl recunoaşteţi pe bărbatul din fotografie, sunaţi la 112!

jaf exchange
jaf

În acest timp, femeia a întocmit un proces verbal în 2 exemplare unde a menţionat că ridică suma de 100.000 de euro, o copie fiindu-i înmânată lui M. V. pe care l-au invitat la sediul instituţiei peste o oră pentru a lămuri situaţia, lăsându-i în acest sens, o carte de vizită. Ulterior, M. V. s-a prezentat la sediul instituţiei unde i s-a comunicat faptul că nu există un angajat cu numele scris pe cartea de vizită, sesizând în acest sens poliţia.



CITEŞTE ŞI:

VIDEO Metoda "Maradona" revine: vezi imagini din timpul jafului de 100.000 de euro dat de doi hoţi deghizaţi în inspectori

JAF SPECTACULOS ÎN CAPITALĂ: Doi inspectori falşi au "confiscat" în timp record 100.000 de euro dintr-o casă de schimb valutar

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite