VIDEO Cum arăta noaptea trecută centrul Bucureştiului acoperit de zăpadă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce Capitala a fost lovită de un al doilea val de viscol, ieri-seară, trotuarele erau acoperite cu zăpadă, iar mijloacele de transport în comun circulau cu dificultate. Bucureştenii care au ieşit din case au fost nevoiţi să facă slalom printre nămeţi, iar angajaţii centreleor comerciale s-au înarmat cu lopeţi pentru a-şi face cărare prin troiene.

Deşi autorităţile au anunţat că pe străzile principale şi cele secundare ale Capitalei sunt sute de utilaje de deszăpezire, ieri seară, centrul oraşului era acoperit de un strat consistent de zăpadă. Partea carosabilă era, în mare parte, curăţată, însă pe trotuare cu greu se putea merge.

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, anunţa că nu au fost probleme majore în ceea ce priveşte circulaţia mijloacelor de transport în comun, traficul rutier desfăşurându-se în condiţii normale de iarnă. Edilul a ţinut să precizeze în cadrul unei emisiuni de televiziune că după viscolul de ieri sunt ceva probleme la unele semafoare din Capitală, care vor fi remediate repede.

La ora 6.00, pe străzile oraşului acţionau astăzi 360 de utilaje de deszăpezire şi peste 600 de operatori manuali, potrivit reprezentanţilor Primăriei Capitalei, iar pe tot parcursul nopţii, operatorii au reuşit să adune peste 13.000 de metri cubi de zăpadă.

În Sectorul 1 al Bucureştiului au acţionat dimineaţă pentru a înlătura zăpada de pe străzi 72 de utilaje şi 310 operatori, în timp ce în Sectorul 2, 74 de utilaje şi 180 de operatori. În Sectorul 3 al Capitalei, joi dimineaţă au intervenit 64 de utilaje şi 35 de operatori, în Sectorul 4- 51 de utilaje şi 40 de operatori, în Sectorul 5- 38 de utilaje şi 70 de operatori, iar în Sectorul 6- 61 de utilaje şi 31 de operatori.

Pe aceeaşi temă:

360 de utilaje de deszăpezire curăţau joi dimineaţă străzile Capitalei

Bucureştiul sub zăpadă. Cum arată străzile unde locuiesc primarii Capitalei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite