VIDEO Amenzi de peste 18.000 de lei pentru şoferii prinşi de un nou control „sub acoperire” al Poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Brigada Rutieră a organizat o nouă acţiune de supraveghere a traficului cu autospeciale neinscripţionate şi motociclete FOTO Adevărul
Brigada Rutieră a organizat o nouă acţiune de supraveghere a traficului cu autospeciale neinscripţionate şi motociclete FOTO Adevărul

În urma unui nou control de tipul „sub acoperire” al Brigăzii Rutiere din Bucureşti, din perioada 12-13 septembrie, 45 de conducători au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare de peste 18.000 de lei.

În cadrul acţiunilor de tipul „sub acoperire”, prin care şoferii sunt supravegheaţi de echipaje ale Poliţiei, agen'ii au organizat un nou control pe 12 şi 13 septembrie. 

Brigada Rutieră a acţionat în perioada cu echipe formate din autospeciale neinscripţionate şi motociclete, pentru a-i depista şi sancţiona pe acei conducători auto care respectă normele rutiere doar atunci când observă echipajele inscripţionate ale poliţiei.

În urma acţiunii au fost sancţionaţi 45 de conducători auto, iar valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale a depăşit suma de 18.000 lei. Astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

O nouă acţiune a brigăzii rutiere Bucureşti „sub acoperire”

„Lipsa unui echipaj rutier în trafic nu trebuie să conducă la ideea că în acea zonă există un vid sancţionatoriu pentru şoferii indisciplinaţi", explică reprezentanţii Poliţiei Rutiere.

Potrivit sursei citate, astfel de acţiuni vor continua şi în perioada următoare.

Pe aceeaşi temă:

VIDEO Şoferi, atenţie! Brigada Rutieră este cu ochii pe voi: amenzi de peste 21.000 de lei date într-o nouă acţiune „sub acoperire”

VIDEO Cum fentează şoferii bucureşteni regulile de circulaţie. Jungla din traficul Capitalei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite