VIDEO Accident spectaculos de maşină lângă parcul Cişmigiu. O şoferiţă s-a răsturnat cu autoturismul pe carosabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina codusă de o şoferiţă neatentă s-a răsturnat lângă Cişmigiu        FOTO&VIDEO: Florin Ghioca
Maşina codusă de o şoferiţă neatentă s-a răsturnat lângă Cişmigiu        FOTO&VIDEO: Florin Ghioca

Un accident spectaculos s-a petrecut în această după-amiază pe Bulevardul Schitu Măgureanu, în dreptul Parcului Cişmigiu. O şoferiţă neatentă a acroşat o maşină parcată lângă trotuar şi s-a răsturnat spectaculos cu autoturismul pe care îl conducea.

Din fericire, în urma incidentului nimeni nu a fost rănit, tânăra şoferiţă care a provocat accidentul scăpând teafără. La faţa locului a sosit un echipaj de poliţie, o ambulanţă 112, o maşină SMURD şi o autoutilitară a pompierilor. Timp de aproximativ o oră circulaţia pe bulevard a fost deviată pe strada Grigore Cobălcescu. 

Martorii incidentului spun că au văzut-o pe conducătoarea auto cu telefonul în mână cu doar câteva secunde înainte de a provoca accidentul. Maşina pe care aceasta o conducea a acroşat un autoturism parcat lângă trotuar, iar acesta la rândul său a fost proiectat într-o altă maşină, parcată regulamentar pe stradă.

Reporterii Adevărul s-au aflat la faţa locului imediat după incident şi vă prezintă imagini exclusive cu ceea ce s-a întâmplat lângă Parcul Cişmigiu, într-o zonă intens circulată. 

Accident spectaculos de maşină lângă Cişmigiu

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite