VIDEO Îmbulzeală pentru nimic: S-au împins pentru o plimbare gratuită pe lac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Coate şi îmbrânceli, cuvinte mai puţin delicate şi ţipete, aşa a fost sărbătorită Ziua Marinei de bucureştenii care au mers în Parcul Herăstrău să se plimbe gratuit cu vaporaşul.

Cele 12 ambarcaţiuni de pe lacul Herăstrău au fost pline ochi astăzi. Bucureştenii s-au înghesuit pe vaporaşe pentru a fi siguri că nu pierd şansa unei plimbări pe lac. Aceştia n-au avut răbdare să urce pe râd în ambarcaţiuni, aşa că sutele de persoane care aşteptau au ajuns să se îmbrâncească pe scările vapoarelor. Indiferent că erau tineri sau bătrâni, curioşii care au fost astăzi în Parcul Herăstrău aproape că s-au luat la bătaie pentru o plimbare gratuită de 30 de minute cu vaporaşul.

Bucureştenii s-au obişnuit cu îmbrânceala la evenimentele gratuite. Indiferent că este vorba despre o simplă plimbare sau de câteva pliante, oamenii sunt pregătiţi să dea din coate, la propriu, pentru a beneficia de gratuitate. O astfel de situaţie s-a creat şi la Arena Naţională în ziua în care aceasta a fost deschisă pentru vizitatori.

Bucureştenii care au venit să vadă stadionul naţional în ziua în care accesul a fost liber au uitat repede de motivul care i-a adus acolo. Câteva zeci de persoane s-au năpustit asupra unor tineri ce împărţeau pliante. Oamenii se împingeau şi mai că se luau la bătaie pe, credeau ei, gogoşi. Nimeni nu ştia însă, pentru ce exact se năpustea toată lumea.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite