VIDEO / FOTO Bucureştiul a fost afectat de o furtună puternică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii au avut parte, luni după amiază, de ploi în intervalul 17.50-19.30. Codul galben a vizat Capitala şi Ilfovul.

Citeşte şi: Copac căzut peste o maşină, din cauza vijeliei

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare meteo cod galben pentru furtuni şi ploi valabilă în intervalul 31 mai, ora 09:00 - 01 iunie, ora 09:00. Potrivit ANM, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în vestul şi sud-vestul ţării precum şi în zonele de deal şi de munte din restul teritoriului.

VEZI AICI GALERIE FOTO ÎNAINTE DE ÎNCEPEREA FURTUNII

VEZI AICI GALERIE FOTO DIN TIMPUL FURTUNII - PIAŢA UNIRII (IMAGINI DE LA CITITORI)

Meteorologii au emis, luni, o avertizare Cod Galben de ploi abundente pentru Bucureşti şi judeţul Ilfov. Avertizarea este valabilă astăzi, 31 mai, în intervalul 17:50 - 19:30.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat vor exista cantităţi de precipitaţii de peste 25 litri/metru pătrat.

La această oră cerul Capitalei este acoperit şi vântul s-a intensificat. La ora 18.10 ploua torenţial iar traficul se desfăşura cu greutate.După jumătatea de oră, ploaia a scăzut în intensitate.

Alte 23 de judeţe au primit încă de duminică avertizări cod galben de ploi şi furtuni. Avertizarea pentru acestea a intrat în vigoare luni dimineaţă şi va rămâne valabilă până marţi dimineaţă.

Dacă aveţi poze şi filme din timpul furtunii vă rugăm să le trimiteţi la adresa de mail: web@adevarul.ro

Circulaţia pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, între kilometrii 14 şi 50, se desfăşoară cu dificultate din cauza ploii torenţiale şi a vântului puternic, informează Centrul Infotrafic.

Ploaia torenţială a afectat traficul pe A1.

Şoferii sunt sfătuiţi să reducă mult viteza, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculul dinainte şi să adopte o manieră prudentă la volan, pentru a nu cădea victimă accidentelor rutiere.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite