Videanu a primit trofeul "Marmura din faianţă pentru Primarul din Alianţă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizaţia Bucureşti a Partidului Iniţiativa Naţională (PIN) consideră că niciuna dintre promisiunile făcute în campania electorală de primarul general Adriean Videanu nu a fost respectată

Organizaţia Bucureşti a Partidului Iniţiativa Naţională (PIN) consideră că niciuna dintre promisiunile făcute în campania electorală de primarul general Adriean Videanu nu a fost respectată şi i-a acordat acestuia calificativul "insuficient" în privinţa activităţii. Secretarul general al partidului, Sergiu Constantinescu, şi purtătorul de cuvânt al organizaţiei Bucureşti, Armando Dima, au prezentat un material intitulat "Decalogul lui Videanu - Ocolul Bucureştiului în 10 promisiuni electorale", în care sunt trecute în revistă promisiunile făcute în urmă cu mai bine de un an de candidatul Videanu şi gradul lor de îndeplinire în prezent. "Proiectele fanteziste de dezvoltare a Capitalei, cu termene de execuţie utopice, par să fie ideea principală a mandatului Videanu la primărie.
Pasaje, arene, aeroporturi noi sau chiar investiţii megalomanice, toate în valoare de 6 miliarde de euro, sunt vise ale unui om rupt de realitate", a apreciat secretarul general al PIN. Organizaţia i-a "decernat" edilului-şef trofeul "Marmura din faianţă pentru Primarul din Alianţă".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite