Vedetele baschetului românesc vor deveni antrenori pentru liceenii din Sectorul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de baschet a lansat astăzi "Conferinţa Sectorului 1 - Mihai Nedeff", un proiect dedicate liceenilor din acest sector care sunt pasionaţi de baschet. Aceştia vor avea o competiţie proprie care se va întinde până în 10 iunie.

Toţi elevii de liceu care vor să-şi arate talentul pe terenul de baschet se pot înscrie în cometiţie doar pe baza carnetului de elev şi a unei adeverinţe mediacale care să ateste că sunt apţi să facă efort fizic. Singurele condiţii sunt că tinerii trebuie să aibă între 16 şi 18 ani şi să studieze la una dintre  şcolile din Sectorul 1 al Bucureştiului.

Liceenii care se vor înscrie la competiţia din Sectorul 1 vor avea şansa să se antreneze cu foşi mari jucători români de baschet. Printre cei care vor lucre cu copiii se numără Petre Brănişteanu, Alexandru Vinereanu, Florentin Ermurache, Ioan Constantin şi Marian Braboveanu. Lor li se va alătura şi dan Ioan, jucător al naţionalei. Aceştia vor forma şase echipe care vor concur între ele în cadrul competiţiei din Sectorul 1. Până la turneul final, programat între 6 şi 10 iunie, în sala de la Colegiul Naţional "I.L. Caragiale", liceenii se vor antrena de zor, dar vor avea şi meciuri.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite