Un fotomodel din Bucureşti iese în stradă şi sărută fete ca să îşi facă fosta iubită geloasă de Ziua Îndrăgostiţilor: Aşa ofertă nu o să mai găsiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex a postat anunţul pe OLX FOTO OLX
Alex a postat anunţul pe OLX FOTO OLX

„Numele meu este Alex, am 25 de ani, sunt înalt, bine făcut şi bine crescut“, aşa începe anunţul făcut de un bucureştean care spune că de Ziua Îndrăgostiţilor o să stea în zona Piaţa Unirii să împartă săruturi doamnelor şi domnişoarelor. În anunţ, tânărul spune că este fotomodel şi că vrea prin acţiunea pe care o va organiza sâmbătă să îşi facă geloasă fosta iubită.

„De meserie sunt fotomodel.

Cu ocazia sarbătorii de Valentine`s vreau să-mi fac fosta prietenă geloasa ca să vadă ce a pierdut şi ce n-o să mai găsească în viaţa vecilor ei. Aşa că, FETELOR, dacă sunteţi singure (sau nu), vă aştept sâmbătă de Valentine`s Day în zona Unirii, în faţă la Mc şi la bariera din Centrul Vechi (o sa fiu acolo între orele 13.00 şi 17.00). Donez doritoarelor cel mai frumos pupic de care ar putea avea vreodată parte de Valentine`s.

Şi ca să o fac geloasă pe Andreaa (ştie ea care!) fac poze cu toate fetele pe care le voi pupa că şi aşa a zis ca nu o sa mai fie nici d***u cu mine.

Nu mai doresc să mă implic în vreo relaţie serioasa, dar pot să rămân în relaţii foarte bune cu fetele care vin să se cadorisească de Ziua Îndrăgostiţilor.

Aşa ofertă nu o să mai găsiţi, vă pup pe bune!“, sună anunţul postat pe OLX.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite