Tu cât de sigur te mai simţi în Bucureşti? Vezi ce metode folosesc interlopii de sector pentru a câştiga bani murdari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii au reţinut şase interlopi din clanul Sportivilor acuzaţi că făceau trafic de droguri şi arme letale după mai multe descinderi efectuate ieri la domiciliul acestora.

Clanurile cunoscute în Capitală se ocupă cu ilegalităţi de toate felurile, de la cămătărie şi taxe de protecţie, până la trafic de carne vie, răpiri şi crime.

Astăzi, mai multi membri ai clanului Sportvilor au fost reţinuţi de procurori sub acuzaţia de trafic de droguri. Potrivit anchetatorilor, membrii clanului furnizau stupefiante în mai multe cluburi din Capitală.

Ce s-a găsit la percheziţii

Potrivit unor surse judiciare, procurorii au descoperit aproximativ jumătate de kilogram de cocaină, mai multe pistoale în stare de funcţionare, printre care două automate marca Uzzi cu amortizor, un pistol Glock - ultimul model, o Beretta Colt,  o mitralieră şi o grenadă defensivă.

În urmă cu peste doi ani, mai mulţi interlopi, coordonaţi de Eugen Preda, au fost arestaţi pentru trafic de droguri şi de arme. Ancheta a scos la iveală faptul că mai mulţi membri ai clanului „Sportivilor" au fost protagoniştii furtului de arme de la o unitate militară din Ciorogârla, „incident" care s-a soldat cu demiterea mai multor şefi din Armată.

Avocata lui Eugen Preda, aflat în arest preventiv la penitenciarul Giurgiu, dezminte că bărbatul ar avea vreo legătură cu această grupare infracţională. "Preda Eugen nu este membrul vreunui clan şi nu are nicio legătură cu persoanele arestate în data de 05.01.2012 în cartierul Berceni sau cu activitatea infracţională de care aceştia sunt acuzaţi", precizează avocata Ramona Dumitraşcu.

Mai multe arme dintre cele furate de la unitatea militară din Ciorogârla, în ianuarie 2009, au fost vândute de „locotenenţii" lui Preda unor membri ai clanurilor „Sportivilor„ şi „Cămătarilor". Citiţi mai multe detalii AICI.

 „Clanurile Capitalei": Localurile unde petrec interlopii din Bucureşti VIDEO

„Hanul Drumeţului“ şi „Million Dollars“ sunt cele mai cunoscute restaurante unde mafioţii bucureşteni „aruncă cu bani“. Dacă primul este preferat de membrii clanurilor interlope pentru a mânca bine, în cel de-al doilea gangsterii locali merg să danseze, să asculte manele live şi să facă dedicaţii „de milioane“ tovarăşilor şi „prinţeselor“. Citeşte mai multe detalii AICI.

Bucureşti: Clanurile Duduianu şi Caran, naşii sectorului 2

Clanurile Duduianu şi Caran, care se ocupă în principal de trafic de droguri, şantaj şi cămătărie, sunt cele mai puternice grupări interlope din sectorul 2. Ambele familii mafiote au ca zonă principală de influenţă cartierul Pantelimon. „Sediul central“, de unde Duduienii dictau loviturile şi afacerile, este Complexul „Lebăda“. Citeşte AICI despre alţi smecheri din sectorul 2.

Sile Pietroi, unul dintre cei mai puternici interlopi din Sectorul 3

Click pe imagini pentru a vedea fotogalerie cu interlopii din Bucureşti!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite