Trei femei, un transsexual şi un proxenet grec, cercetaţi pentru prostituţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei femei, dintre care două practicau prostituţia într-un apartament din Capitală, un transsexual care, de asemenea, se prostitua şi proxenetul acestora, de cetăţenie greacă, sunt cercetaţi de Secţia 14 Poliţie din Capitală.

Cetăţeanul grec Siachtani Nicolaos şi românca Maria Voinea se ocupau de racolarea prostituatelor. Voinea racola femeile pe internet şi le punea la dispoziţie un apartament din Piaţa Alba Iulia din Capitală, unde ele practicau prostituţia. Apartamentul era închiriat în regim hotelier de către cetăţeanul grec.

În respectiva locuinţă se prostituau, până recent, două tinere românce, care predau 70 la sută din câştiguri lui Nicolaos, acesta asigurându-le chiria şi protecţia.

Cetăţeanul grec închiriase, de asemenea, un apartament în Piaţa Victoriei din Capitală, pentru un transsexual, Sorin D., care, de asemenea, practica prostituţia şi îi ceda o parte din câştiguri. Reţeaua a fost destructurată astăzi, cele cinci persoane fiind cercetate de poliţiştii Secţiei 14 pentru prostituţie, respectiv proxenetism.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite