Topul celor mai predispuse zone pentru pene de curent. Vezi care sunt cartierele cu riscul cel mai mare să rămână în beznă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Defecţiunile staţiilor Enel care alimentează Capitala cu curent electric, dar şi vechimea acestora , duc la întreruperi majore ale electricităţii în unele zone ale Bucureştiului.

Reprezentanţii Enel spun că aceste pene de curent sunt cauzate de defecţiunile şi vechimea staţiilor care alimentează Capitala, dar şi de consumul mediu, care a crescut de cel puţin cinci ori în ultimii 20 de ani, scrie b365.ro.

„În momentul preluării de către Enel a activităţilor de distribuţie în zona Muntenia Sud (Bucureşti, Ilfov şi Giurgiu), mare parte a infrastructurii existente se baza pe tehnologia anilor 1960 – 1970, care nu face faţă cerinţelor actuale de consum din Bucureşti. Consumul mediu al unui apartament a crescut în Capitală de cel puţin cinci ori în ultimii 20 de ani“, informează reprezentanţii companiei.

Astfel, printre zonele cu risc maxim care sunt predispuse la pene de curent se numără Bucureştii Noi, Chitila, Zonele Piaţa Gorjului, Roşia Montana (cartierul Militari), străzile Sibiu şi Braşov (cartierul Drumul Taberei), Principatele Unite, 11 Iunie, Muzelor, Rond Coşbuc, Şoseaua Alexandriei, Teiuş, Pucheni, Calea Rahovei, oraşul Pantelimon, Şoseaua Bucureşti – Măgurele ,cu zonele adiacente, şi străzile Vulturilor, Romului  şi Traian.

image

CLICK pe imagine pentru a vedea harta mărită!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite