Top 5 cele mai bune ceainării din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În Bucureşti sunt o mulţime de ceainării bune FOTO Buzzfeed.com
În Bucureşti sunt o mulţime de ceainării bune FOTO Buzzfeed.com

Din ce în ce mai mulţi bucureşteni sunt în căutarea unor locuri liniştite în care să se relaxeze alături de cei dragi la un ceai. „Adevărul“ vă prezintă cele mai bune ceainării din Bucureşti.

Cele mai bune ceainării din Bucureşti. Randez-Vous

Una dintre cele mai frumoase şi bune ceainării din Bucureşti este Randez-Vous. Aici, doritorii pot alege dintr-o gamă variată de ceaiuri, iar preţurile pentru 50 de grame pornesc de la 17 lei, putând să ajungă până la 36 de lei. Bucureştenii care trec pragul ceainăriei se pot bucura de ceaiuri albe, negre, verzi sau semi-fermentate.

Bohemia Tea House

O altă ceainărie pe care merită s-o vizitaţi este Bohemia Tea House. Aici, preţurile sunt ceva mai mici, dar oferta este una la fel de generoasă şi atrăgătoare. Cei interesaţi de pot bucura de ceaiuri cu iasomie, mango, coajă de portocală, şofran, carmel, migdale sau ghimbir.

Green Tea, una dintre cele mai bune ceainării din Bucureşti

O altă ceainărie superbă din Bucureşti este Green Tea. Într-o superbă casă cu parfum interbelic şi atmosferă calda, veţi descoperi puţin din farmecul a patru culturi diferite în patru saloane : Clasic, Japonez, Indian şi Micul Paris.

Veţi găsi peste 100 de sortimente de ceai, sandvişuri şi bruschete, prăjituri, fursecuri, dulceţuri, precum şi un magazin din care puteţi cumpăra ceaiuri, accesorii pentru ceai, ceainice, decoraţiuni“, se arată pe site-ul ceainăriei.

Serendipity

Ceaiuri foarte bune se pot bea şi la Serendipity. Cei care aleg această ceainărie se pot bucura de o mulţime de ceaiuri de fructe, ceaiuri verzi, ceaiuri negre, speciale sau reci. Preţurile încep de la 14 lei şi pot ajunge până la 25 de lei.

Joie de Vivre

O altă ceainărie care poate fi inclusă pe lista celor mai bune din Bucureşti este Joie de Vivre. Aici, cei care vor să bea ceai se pot bucura de arome încântătoare la preţuri foarte bune.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite