Tendinţele modei româneşti, la Romexpo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Hainele croşetate şi cu broderii, "vedetele" târgului

combinaţiile de alb-negru şi amestecul de satin, catifea, mătase, dantelă, toate într-o singură ţinută", sfătuieşte Liliana ţuroiu Udrea, organizatoarea "Design Gallery".
ţinute casual la preţuri atractive
Firmele prezente au venit cu multiple oferte de sacouri şi fuste. Preţul de început al unei fuste este 30 RON, iar al unui compleu de 89,9 RON. Cele care preferă o ţinută casual, dar aparte, pot alege stilul "Liliana ţuroiu Udrea". Aici, un sacou şi o fustă au preţul între 400 şi 500 RON. O jachetă simplă lucrată de studenţii din anul doi de la secţia de Modă a Universităţii de Arte din Bucureşti costă doar 180 RON, iar costumul, 600 RON. Preţul variază în funcţie de colecţie. La "Trudy", puloverele colorate, lucrate manual, cu aplicaţii şi broderii încântă şi cele mai exigente vizitatoare. Un maiou cu ştrasuri este 51,5 RON sau 51,4 RON, iar preţul unui pulover începe de la 10.71 RON.
Rochii de seară şi genţi din pene de păun
Târgul poate fi o ocazie bună şi pentru cei care se pregătesc de nunţi, banchete şi alte sindrofii. La "Liliana ţuroiu Udrea", preţul unei rochii de seară începe de la 700 RON (din voal cu mătase naturală) şi ajunge la 1.400 RON. La "Glaston Impex", un top cu paiete este 79 RON, ajungând la 300 RON, iar o geantă din pene de păun costă 109 RON. Tot aici, un şal din păr de lamă este 160 RON.
Nurci la reducere
Vizitatorii interesaţi să-şi cumpere o haină de blană pot beneficia şi de reduceri. La "WIN 2000", modelele din blană de nurcă au preţuri de la 900 RON până la 10.000 RON. Există modele pentru toate vârstele şi toate gusturile. Firma oferă şi reduceri de 15%.
Cămăşi bărbăteşti din colecţia primăvară-vară
La expoziţie, domnii găsesc vestimentaţie din noile colecţii. La "Blazer", cămăşile casual, în culori pastelate sau combinaţii de mătase şi bumbac, cu proceduri speciale de spălare costă între 200 şi 300 RON. Expoziţia este deschisă până duminică.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite