Sorin Oprescu: "Proiectul Autostrăzii suspendate l-am lăsat pentru concesiune temporară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni, că bugetul municipalităţii este de 5,6 miliarde lei, din care, peste un miliard de lei sunt alocaţi proiectelor mari de investiţii, ca Stadionul Naţional şi Pasajul Basarab.

Peste un miliard din cele 5,6 miliarde de lei, reprezentând bugetul municipalităţii, a fost alocat proiectelor mari de investiţii, a spus Sorin Oprescu. Proiectul pentru bugetul municipalităţii a fost supus dezbaterii publice, luni, urmând ca peste două săptămâni să fie supus aprobării CGMB.

Mai citiţi şi:

Vor fi anulate 12.000 de abonamente RATB gratuite

Cum îşi bate joc Oprescu de bucureşteni

Primarul Capitalei a declarat, luni, că în bugetul pe 2010 al municipalităţii nu a fost cuprinsă finanţarea proiectului "Autostrada suspendată", obiectivul urmând realizat, dar nu cu fonduri din bugetul municipalităţii.

Bucureşti: Capitala nu se mai vede de gropi

"Proiectul Autostrăzii suspendate l-am lăsat pentru concesiune temporară, pentru că, deşi suntem pregătiţi cu toate documentele necesare, mai lipseşte un singur element: banii", a declarat Sorin Oprescu, precizând că, în prezent, autorităţile municipale se află în negocieri cu mai mulţi investitori.

Comparativ cu anul trecut, când s-au cheltuit 4,3 miliarde de lei, în 2010, municipalitatea are la dispoziţie pentru cheltuieli 5,6 miliarde de lei.

Bucureşti: Şoferii îşi rup în continuare maşinile în gropile mici
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite