Protest PDL la sediului Primăriei: „Bugetul Capitalei este devalizat în interesul firmelor lui Sorin Oprescu“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În faţa sediului Primăriei Municipiului Bucureşti, joi, la ora 12.00, a fost organizat un protest faţă de proiectul de hotărâre care priveşte bugetul Capitalei pe acest an. Manifestaţia a fost organizată de reprezentanţii PDL din Consiliul General al Capitalei, care s-au înarmat cu bannere şi pelerine portocalii.

Protestul consilierilor generali PDL faţă de proiectul care priveşte bugetul Capitalei din acest an a fost organizat în faţa sediului municipalităţii. Potrivit lui Silviu Văduva, consilier general PDL, câteva sute de persoane îmbrăcate cu pelerine portocalii au scandat în faţa imobilului situat pe Splaiul Independenţei.

„În timp ce bugetul Primăriei este devalizat în interesul firmelor lui Sorin Oprescu, copiii mor pe stradă muşcaţi de câini“, spune consilierul PDL, Silviu Văduva. De asemenea, acesta îl acuză pe primarul general că „o bună parte din bani îi alocă către proiectele în care are un interes personal“.

Bugetul general al Bucureştiului pentru anul 2014 este de peste 5,2 miliarde de lei, iar bugetul local se ridică la circa 4,5 miliarde de lei, potrivit proiectului de hotărâre ce urmează să fie supus astăzi votului consilierilor generali.

Pe aceeaşi temă:

Bugetul Capitalei pe 2014, criticat de ONG-uri. Motivele: lipsa de transparenţă şi bani alocaţi „proiectelor ilegale“

Cum are de gând să cheltuiască Oprescu un miliard de euro din banii bucureştenilor

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite