Solicitanţii de locuinţe, în pericol să îşi piardă apartamentele câştigate în cartierul "Brâncuşi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 18 persoane care aveau dreptul la o locuinţă cu chirie în cartierul "Brâncuşi" sunt în pericol de a-şi pierde repartiţiile, după ce nu au răspuns solicitărilor autorităţilor

Un număr de 18 persoane care aveau dreptul la o locuinţă cu chirie în cartierul "Brâncuşi" sunt în pericol de a-şi pierde repartiţiile, după ce nu au răspuns solicitărilor autorităţilor locale.
Primarul sectorului 6, Cristian Poteraş, a făcut un apel către tinerii care şi-au depus dosare pentru repartizarea unei locuinţe ANL în cartierul "Constantin Brâncuşi" să se prezinte, în cel mai scurt timp, la sediul primăriei, în Calea Plevnei nr. 147-149, pentru reverificarea documentelor depuse. "În caz contrar, aceştia pierd dreptul de a fi incluşi pe listele de repartizare care se întocmesc în prezent. Serviciul Repartizare, Reglementare, Spaţiu Locativ şi cu altă Destinaţie înştiinţează atât telefonic, cât şi cu adresă scrisă solicitanţii ce urmează să se prezinte pentru reverificare, menţionând pentru fiecare caz în parte ce documente trebuie să prezinte, conform legii".

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite