Sâmbătă încep lucrările de modernizare a instalaţiilor de acces în staţiile de metrou Dimitrie Leonida şi Costin Georgian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucrările de modernizare a instalaţiilor de acces în staţiile de metrou Dimitrie Leonida şi Costin Georgian încep sâmbătă, anunţă Metrorex.

Conform calendarului pentru ultima etapă de modernizare, care vizează şase staţii cu o singură cale de acces, în perioada 9 septembrie - 12 septembrie, vor fi făcute modernizări ale instalaţiilor de acces la staţiile Dimitrie Leonida şi Costin Georgian.

Ultimele programate sunt Pantelimon şi Basarab 1 unde lucrările se vor desfăşura în perioada 16 septembrie - 19 septembrie. Staţiile Tineretului şi Apărătorii Patriei, incluse în aceeaşi etapă, au fost deja modernizate.

"Perioada maximă estimată pentru închiderea staţiilor de metrou cu un singur acces va fi de 4 zile calendaristice consecutive, dintre care două lucrătoare. Pe parcursul lucrărilor, personalul Metrorex va asigura asistenţa necesară călătorilor", anunţă regia.

Până la începerea acestei ultime etape, Metrorex a modernizat 66 de accesuri din 35 de staţii. 

Metrorex precizează că a solicitat RATB sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafaţă, pentru perioadele în care se vor desfăşura lucrările.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite