Reprezentanţii Facebook, Google, Yahoo! şi Reuters, la Bucureşti: începe Ro New Media

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ro New Media este cel mai mare eveniment internaţional dedicat internetului, organizat în România şi se va ţine la noul sediu al Bibliotecii Naţionale. Coferinţele se întind pe trei zile şi se culminează cu Premiile IAB Mixx, oscarurile industriei internetului.  

Evenimentul se întinde pe trei zile şi va începe pe 16 mai. Cei mai mari jucători de pe scena online vor fi prezenţi pe scena care împarte evenimentul în trei părţi: search and social media, digital marketing, mobile şi gaming şi content and e-commerce.

Pe podium vor veni reprezentanţi ai unor nume puternice din zona online şi media digitală ca Facebook, Google, Skype, Yahoo!, dar şi Reuters, BBC, Microsoft şi Samsung.

Preţurile biletelor se ridică pe măsura participanţilor: cei care s-au înregistrat devreme, în perioada 5-25 aprilie, au plătit 200 de euro pentru toate cele trei zile, cei mai ghinionişti, care nu au apucat să-şi rezerve un loc, vor plăti 250 de euro, în perioada 26 aprilie - 13 mai şi 300 de euro, în perioada 14 mai - 18 mai. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite