Recunosc! Sunt agent CIA!

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, la ora 5:30, pedalam spre locul de întâlnire. La 5:55, ora stabilită, eram în sediu. 12 elevi împreună cu cei 2 instructori care ne-au supravegheat şi ne-au îndrumat. Da, astăzi am devenit agent CIA! Nu mi-am propus “să-i iau faţa” lui Turcescu. Aşa s-a nimerit.

În urma cu 30 de zile am fost inclus într-un program CIA (Coaching în Alergare). Au fost 30 de zile în care m-am pregătit sub îndrumarea  Annei Pleşuvescu şi a lui Andrei Roşu.

Iar pe 5 octombrie voi da primul examen: voi alerga la Maratonul Internaţional Bucureşti 2014. Terminarea maratonului va fi dificilă pentru ca am alergat intens doar în ultima lună. Însă, să alergi 42 de kilometri este uşor, comparativ cu celălalt obiectiv, mult mai ambiţios.

Pe 5 octombrie 2014, în timpul maratonului, voi susţine noul proiect OPTAR.

Voi încerca să termin maratonul. Poate fizicul meu nu este suficient de pregătit, dar cauza pe care o susţin cred că îmi va da suficientă forţă.

Mai sunt 7 zile.  Tic-tac, tic-tac.

Marian Ivan
membru fondator al OPTAR

——————————–

Dacă locuieşti în Bucureşti şi vrei să militezi pentru drepturile bicicliştilor şi cele ale pietonilor izgoniţi de pe trotuare, te poţi înscrie în grupul Facebook.
Daca nu locuieşti în Bucureşti dar vrei să susţii demersurile bicicliştilor şi pietonilor bucureşteni, te poţi înscrie pe pagina Facebook.
Indiferent de localitatea în care trăieşti, dacă susţii munca noastră, te poţi înscrie ca membru simpatizant al OPTAR. Nu durează mai mult de un minut !
Despre realizările asociaţiei noastre sau ale partenerilor noştri poţi afla dacă te înscrii pe pagina Facebook a OPTAR.

————————————–

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite