Primul garage sale din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de tineri care vor să scape de chilipirurile de prin casă s-au adunat în această dimineaţă în clubul The Gang. Cărţi, haine, pantofi sau accesorii second hand pot fi cumpărate la preţuri cuprinse între 1 leu şi 120 de lei.

În jur de 40 de tineri care au vrut să scape de lucrurile vechi de prin casă, şi-au adunat chilipirurile şi s-au întâlnit în această dimineaţă în clubul The Gang pentru a le vinde. Genţi, haine,cărţi, reviste, bijuterii, decoraţiuni, cd-uri, benzi desenate, încălţăminte şi jucării, toate au putut fi cumpărate cu preţuri cuprinse între un leu şi 120 de lei.

„Este primul târg de acest gen şi ne-am gândit că astfel pot fi valorificate lucrurile vechi pe care nu le mai foloseşti. Poate alţii le văd şi li se par interesante. Preţurile sunt mici şi negociabile, iar în funcţie de succes vom mai organiza astfel de evenimente”, a spus Alexandra Roman, una dintre organizatoarele evenimentului.

„Scăpăm de cadourile foştilor iubiţi”

Un grup de patru fete, Iulia, Andreea, Cristina şi Andreea, şi-au umplut mini-taraba cu accesorii şi haine, toate la preţuri mici. S-au gândit că evenimentul este celmai potrivit loc în care îşi pot aduce cadourile primite de la foştii iubiţi. „Vindem cadourile de la foşti, în primul rând. Avem cercei cu 5 lei, inele din argint, la 50 de lei, o puşculiţă tot de la fost la 10 lei”, şi-a prezentat Iulia produsele scoase la vânzare. De asemenea, au mai adus accesorii pe care le-au purtat la bal şi hainele care, spun ele, nu le mai vin pentru că s-au îngrăşat.

Majoritatea produselor aduse de tineri sunt haine, accesorii şi încălţăminte, iar preţurile pornesc de la 2 lei o geată până la  120 de lei una de la pierre cardin, pantofi între 30 şi 50 de lei, geacă de blugi la 5 lei, geacă de piele la 50 de lei, rame foto la 10 lei sau ibrice la 20 de lei. Taxa de participare pentru expozanţi este de 50 de lei, iar pentru vizitatori, 5 lei. Târgul este deschis până la ora 17.30.

Weekend cu târguri eco
Bucureştiul mai găzduieşte în acest weekend şi târguri cu produse tradiţionale şi ecologice. În Piaţa Obor cei care ţin post pot găsi zacuscă, compoturi şi murături toate preparate în casă, iar în curtea Curtea Muzeului Municipal este un târg de produse tradiţionale şi ecologice din Maramureş. Sunt prezenţi 14 producători şi 10 meşteri populari, vor avea loc degustări de produse şi demonstarţii ale meşterilor pupulari până mâine seară. De asemenea, în parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice se desfăşoară târgul de produse ecologice, iar la ARK Bursa Marfurilor este Târgul Ţăranului.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite