Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, PNL-ist până la moarte. S-a înscris în partid în 1990

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, este un PNL-ist convins care nu a vrut nici în ruptul capului să profite de ordonanţa care permitea traseismul politic.

Rareş Mănescu s-a născut şi a crescut în Caitală, mai exact în Sectorul 6. A absolvit şcoala primară în Drumul Taberei şi apoi a intrat la Liceul Economic. Rareş Mănesc a decis să meargă pe drumul pe care l-a urmat şi tatăl lui, Virgil Mănescu, un fruntaş liberal din perioada interbelică şi de după cel de-Al Doilea Război Mondial.

Apoi, Rareş Mănescu a obţinut o diplă de licenţă în management financiar contabil şi administrativ şi în administraţie publică, după care a absolvit şi un master în „Administraţie Publică şi Integrare Europeană”.  De asemenea, potrivit CV-ului de pe site-ul Primăriei Sectorului 6, Mănescu a obţinut şi titlul de Doctor în Economie cu tema „Politici bugetare în dezvoltarea economică. România în perioada post-aderare”.

A intrat în PNL în 1990

Rareş Mănescu a intrat în PNL în anul 1990, activând în cadrul Filialei PNL a Sectorului 6, al cărei preşedinte este încă din 2001.

Din 1990 a avut mai multe funcţii de conducere în cadrul PNL printre care Secretar General Zonal al partidului între 1993 şi 1994, Secretar General al Tineretului Naţional Liberal între 1994 şi 1995, Vicepreşedinte PNL Sector 6 între 1997 şi 2001, membru în Biroul Naţional al Tineretului Naţional Liberal între 1998 şi 2000. Din 2002 până în prezent este membru în Comitetul de Coordonare al Municipiului Bucureşti. În martie 2009 a fost ales vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal. Totodată, în anul 2009, a fost şeful campaniei Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare.

La alegerile locale din anul 2012, Rareş Mănescu s-a înscris în cursa electorală pentru obţinerea şefiei Primăriei Sectorului 6, din partea USL.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite