Primăria Sectorului 2 trimite ajutoare în zonele afectate de inundaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ajutoare pentru Serbia Foto

Primăria Sectorului 2 se implică în ajutorarea persoanelor sinistrate din localităţile afectate de inundaţiile din ultima perioadă. Începând de astăzi, pe Şoseaua Ştefan cel Mare (la intrarea pe Aleea Circului), va fi amplasat un cort militar pentru colectarea de ajutoare de la cetăţeni.

Oamenii care doresc să vină în ajutorul familiilor sinistrate pot dona alimente sub formă de conserve şi apă potabilă îmbuteliată, zilnic, între orele 10.00 şi 20.00.

Primarul Neculai Onţanu a decis şi că din Partea Primăriei Sectorului 2 vor pleca spre zonele afectate de inundaţii echipe de voluntari care să ajute la degajarea din locuinţe a gunoaielor şi reziduurilor rezultate în urma viiturilor. Primul transport de ajutoare a plecat astăzi, la ora 6.00, din faţa Primăriei Sectorului 2, către localitatea Bascov, din judeţul Argeş, iar acesta asigură alimente de strict necesitate şi apă îmbuteliată pentru 500 de familii nevoiaşe. 

Acest transport este însoţit de o ambulanţă medicală a Primăriei Sectorului 2, cu un echipaj medical complet, care va asigura sinistraţilor consultaţii de specialitate, le va face verificarea tensiunii şi glicemiei şi le va acorda medicamente specifice pentru prevenirea apariţiei unor afecţiuni datorate condiţiilor precare de igienă.

Tot astăzi au pornit din Bucureşti şi echipe de voluntari, membrii ai Diviziei Civice Voluntare a Sectorului 2 precum şi membrii ai Parlamentului şi Guvernului Local al Tinerilor din Sectorul 2, pentru a ajuta la curăţenia şi reamenajarea gospodăriilor afectate de inundaţii. 

Recomandări pe aceeaşi temă: 

Biblioteca Judeţeană "Antim Ivireanul" strânge ajutoare pentru persoanele afectate de inundaţii

Opt tone de alimente au luat drumul Serbiei. Ajutoarele donate de gorjeni vor ajunge la sinistraţi

FOTO  Două tone de apă potabilă ajutor de la pompieri pentru sinistraţii inundaţiilor

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite