Primăria Sectorului 6 a dat startul campaniei de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 6, în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Reciclare – RoRec, a dat startul unei campanii de colectare a deşeurilor electrice şi electrocasnice adresata locuitorilor din sector.

Punctul de colectare este amplasat în parcarea de la staţia de metrou Crângasi şi va fi deschis de luni, 15 decembrie, până sâmbătă, 20 decembrie, între orele 16.00 şi 20.00. Aici pot fi aduse de către cetăţeni aparatele electrice şi electrocasnice vechi sau defecte, orice tip de aparat care se bagă în priză sau funcţionează pe baterii.

Pentru obiectele mari (combine, vitrine şi lăzi frigorifice, frigidere, congelatoare, maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiţionat etc.), cetăţenii pot solicita preluarea gratuită a acestora de la domiciliu. Programări se fac la telefoanele: 0800 444 800 sau 0748 910 190.

Interesant de ştiut este şi că fiecare deponent va primi un talon pentru o tombolă cu premii, tragerea la sorţi urmând a avea loc luni, 22 decembrie, la ora 12.00, la sediul Primăriei Sectorului 6 (Calea Plevnei 147 - 149). Tombola are trei premii ce constau în tichete valorice Carrefour, în sumă de 200 de lei, 150 de lei şi respectiv 100 de lei, care pot fi utilizate în orice hypermarket Carrefour, pentru orice fel de cumpărături.

Pe aceeaşi temă:

Cât consumă electronicele şi electrocasnicele din casă: atât plăteşti pentru fiecare obiect cuplat la priza

Verdict nipon: vaporii ţigărilor electronice conţin substanţe cancerigene

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite