Peste 40 de şoferi au rămas fără permis după o acţiune a Poliţiei în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au reţinut 41 de permise de conducere şi au dat peste 500 de amenzi contravenţionale pentru încălcarea legislaţiei rutiere, în urma unei acţiuni de amploare desfăşurată în Bucureşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă, informează Poliţia Capitalei.

Din totalul celor cărora le-au fost reţinute permisele, opt sunt taximetrişti, potrivit sursei citate.

În cadrul acţiunii, s-a urmărit verificarea taximetriştilor şi depistarea şoferilor băuţi sau drogaţi. În total, au fost aplicate 510 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 21 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 63 pentru încălcarea legii de către taximetrişti, precizează aceeaşi sursă.

Pentru această acţiune au fost mobilizaţi 670 de poliţişti din Capitală şi de la Inspectoratele Judeţene de Poliţie Giurgiu, Dâmboviţa, Călăraşi, Prahova şi Ialomiţa şi Secţia de Poliţie Autostrăzi.

Tot în noaptea de vineri spre sâmbătă, oamenii legii au verificat şi peste 80 de săli de jocuri de noroc din Capitală, fiind intensificate totodată măsurile de patrulare în zonele de interes operativ ale oraşului, au mai spus reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite