Percheziții la membrii clanului Duduianu. Patru bărbați suspectați de şantaj şi ultraj, duşi la audieri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru membri ai clanului Duduianu au fost duşi la audieri, joi, în urma unor percheziţii în Bucureşti şi judeţul Ialomiţa. Aceştia sunt acuzaţi de anchetatori că, după ce au bătut cu bestialitate trei bărbaţi din Bucureşti, până i-au băgat în spital, le-au cerut şi o taxă de 8.000 de euro, pentru “ a trece peste supărare”.

Oficial, anchetatorii îi suspectează pe cei patru membrii ai clanului Duduianu de şantaj, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, în cazul unui scandal care a avut loc în iulie, în zona stadionului Naţional Arena. Poliţiştii bucureşteni au făcut şapte percheziţii în Bucureşti şi Ialomiţa, la locuinţele unor membri ai clanului Duduianu.

În urma percheziţiilor, anchetatorii au găsit patru suspecţi, pe care i-au dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru a fi audiaţi. Totodată, poliţiştii au ridicat de la locuinţele membrilor clanului Duduianu mai multe arme albe.

Potrivit anchetatorilor, în luna iulie, Ianoş Duduianu, zis Nelson, unul dintre liderii clanului cu acelaşi nume, în timp ce se afla împreună de trei persoane în zona stadionului Naţional Arena, a avut un conflict cu alţi trei bărbaţi.

Ulterior, Nelson Duduianu şi-a chemat în ajutor mai mulţi prieteni, care l-au răzbunat în aşa fel încât victimele au ajuns la spital, unde au rămas internate. Spitalul a anunţat poliţia, care la acel momentul a luat act de acest incident.

"În fapt, la sfârşitul lunii iulie, pe o stradă din sectorul 2, suspecţii au intrat într-un conflict verbal cu trei persoane. În urma conflictului, suspecţii au plecat şi s-au întors la scurt timp însoţiţi de alţi bărbaţi, agresându-i pe cei trei tineri", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

La scurt timp după ce victimele agresiunii au fost externate, Nelson Duduianu le-ar fi pus acestora în vedere că au de plătit "o amendă" de 8.000 de euro, în caz contrar urmând să fie terorizaţi de membrii familiei sale şi de apropiaţi ai lui. Cauza este coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, percheziţiile având loc cu sprijinul DGIPI.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite