Oala cu sarmale, livrată acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Firmele de catering au pregătit meniuri speciale pentru bucureştenii ocupaţi de Sărbători. Comenzile se fac telefonic sau online, iar meniul pentru o persoană poate costa de la 23 de lei la 1.800 de lei.

Meniul de Crăciun al firmei „Pomello“ conţine, pentru 1.070 de lei, o cratiţă medie cu sarmale, şorici, tobă şi cârnaţi de casă, o tavă mică de piftie şi o oală mică de ciorbă de porc.

„Deja avem foarte multe de pregătit. De Crăciun am primit 15 comenzi. De Revelion, livrările le vom face până la 31 decembrie, la prânz“, au spus reprezentanţii firmei. În oferta firmei, pe lângă mâncărurile tradiţionale, se regăseşte şi purceluşul de lapte, care costă 570 de lei.

Meniuri de lux la domiciliu

O altă firmă care are pregătită oferte de Crăciun şi de Revelion este „A&D Catering“. Oferta lor pleacă de la 60 de lei un meniu, până la 200 de lei, unul care conţine printre altele icre de Manciuria, somon la grătar şi ciuperci gratinate. Aici, cel mai ieftin meniu pentru o persoană conţine tartine cu tobă de casă, cu leberwurşti, şunculiţă afumată, piftie de pui, varză călită şi cozonac.

În meniul de lux puteţi avea kiwi umplut cu salată de creveţi, mango umplut cu surimi de crab, pară umplută cu brânză de vaci şi caju, piept de curcan în aspic. Preţul este de 190 de lei.
„La Bibicii” preferă preparatele româneşti şi puteţi să vă alcătuiţi un meniu personalizat. Cu 23 de lei puteţi alcătui un meniu pentru o persoană.

De asemenea, pentru cei care nu mănâncă carne de porc, mâncarea asiatică este o alternativă gustoasă. Firma „SushiMania“ livrează meniuri calde cu supă, orez fiert cu susan, precum şi platouri vegetariene de 70 de lei. Un platou „Sushi party” costă 34 de lei, iar „Fume Party” costă 150 de lei. Se pot face comenzi şi online.

Vegetarienii sau cei care vor să ţină dietă şi la masa de Crăciun au variante pe site-ul www.satya.ro. Un bufet combinat (feluri reci şi calde), pentru 10 persoane, costă 1.000 de lei.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite