O parte din drumurile blocate din Bucureşti au fost deszăpezite. Vezi aici care sunt zonele pe unde poţi ieşi din Capitală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comisia Naţională  a Autostrăzilor şi Drumurilor Naţionale din România (CNADNR), împreună cu armata şi pompierii, a reuşit să eliberezele zonele blocate de zăpadă, iar pe unele artere s-a reluat circulaţia.

În continuare, rămân închise autostrada Bucureşti – Constanţa şi Centura Bucureştiului. În prezent, autostrada Bucureşti – Piteşti a fost deblocată doar pe un singur sens.

Autostrada Bucureşti – Constanţa însă, rămâne închisă din cauza codului galben pe care meteorologii l-au anunţat pentru Constanţa şi Tulcea.

„Am deszăpezit aproape trei sferturi din A2, însă din cauza ninsorii abundente, zăpada s-a aşezat din nou pe şosea, şi are înălţimi cuprinse între 1 – 1,5 metrii“, a explicat Andrei Cristian, director CNADNR, în cadrul unei conferinţe a comandamentului de iarnă. 

Cât despre Centura Bucureştiului, Andrei Cristian a spus că s-a reuşit deszăpezirea unui sens de mers şi că circulaţia s-ar putea relua cel târziu mâine dimineaţă.

Mai mult, director CNADNR a anunţat că tirurile implicate în blocaje au fost puse în mişcare. De asemenea, Andrei Cristian a făcut apel către şoferii care şi-au abandonat maşinile, cărora le cere să vină şi să-şi mişte autoturismele, pentru că încurcă utilajele de deszăpezire.

Potrivit acestuia, în acest moment, în România, sunt blocate 39 de sectoare de drum şi drumuri naţionale, dar şi autostrăzile A1, care este închisă pe sensul  Piteşti – Bucureşti, şi A2.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite