O femeie de la un cămin de bătrâni din Pipera a murit după ce s-a aruncat de la etajul unu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie internată într-un cămin privat de bătrâni din Pipera a murit, astăzi, după ce s-a aruncat de la etajul unu al clădirii, de la o înălţime de peste şase metri, a declarat  managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alis Grasu.

Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a fost anunţat că la un cămin de bătrâni din Pipera, de pe strada Decebal, o femeie s-a aruncat de la etaj.

"Este vorba despre o femeie în vârstă de 69 de ani, care a căzut de la etajul unu al clădiri, de la o înălţime de peste şase metri, pe o alee de ciment", a spus medicul Alis Grasu.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a precizat că echipajul de pe ambulanţa care a ajuns la faţa locului a constatat că femeia era decedată, fiind în stop cardio-respirator şi având politraumatisme în urma impactului cu solul.

Contactat telefonic de agenţia MEDIAFAX, administratorul căminului privat de bătrâni, Ion Militaru, a declarat că în această unitate sunt internaţi pacienţi cu suferinţe psihice, care au comportament imprevizibil.

"Aceşti pacienţi sunt supravegheaţi, dar nu şti ce reacţie pot avea atunci când cadrul medical se ocupă de un alt pacient", a spus Ion Militaru.

Întrebat dacă la un astfel de cămin în care sunt internate persoane cu suferinţe psihice există grilaje la geamuri, administratorul a spus că unitatea nu are aşa ceva.

Ion Militaru a adăugat că reprezentanţii căminului vor declanşa o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea acestui accident.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite