Bicicliştii au bătut palma cu motocicliştii: campania „Iubim 2 roţi“ începe pe 27 aprilie la Romexpo. Mii de oameni sunt aşteptaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Motocicliştii vor participa alături de biciclişti într-o campanie de conştientizare care va debuta sâmbătă FOTO Adevărul
Motocicliştii vor participa alături de biciclişti într-o campanie de conştientizare care va debuta sâmbătă FOTO Adevărul

Clubul de motociclişti Free Riders va participa împreună cu Masa Critică, mai multe organizaţii de biciclişti uniţi sub o aceeaşi acţiune, la campania „Iubim 2 roţi“. Debutul campaniei se va face cu o paradă organizată sâmbătă care va porni la Romexpo şi se va termina cu mai multe festivităţi organizate în Piaţa Constituţiei.

Campania este organizată de clubul Free Riders împreună cu Primăria Capitalei, cu sprijinul Brigăzii Rutiere de Poliţie Bucureşti. Potrivit organizatorilor, campania „Iubim 2 roţi!“ coincide cu scopul bicicliştilor Masei Critice, care tinde spre civilizaţia în traficul bucureştean, sloganul Masei Critice fiind „Noi nu blocam traficul, noi facem parte din trafic!“. Tocmai din această raţiune cele două comunitaţi au optat pentru o acţiune derulată în comun.

Astfel, „Iubim 2 Roţi“ va demara pe 27 Aprilie 2013 cu o paradă pe două roţi a motocicletelor, mopedelor şi bicicletelor, cu plecare din Parcarea 'B' Romexpo, şi va continua în Piaţa Constituţiei.

Parada va începe la ora 13:00, iar primii care vor pleca în paradă vor fi motocicliştii, iar la ora 15.00 vor porni şi colegii lor de asfalt, cicliştii. Adunarea motocicliştilor va începe cu ora 11.00, cea a cicliştilor la ora 13.00. Traseul exact aici.

Întreaga zi va fi animată de evenimente specifice: paradă, concerte, moto stunt show, expoziţie custom bikes şi multe altele, în locaţia Piaţa Constituţiei! Accesul în cadrul evenimentului din Piaţa Constituţiei va fi gratuit şi se va face începând cu ora 12:00.

Cristi Hrubaru va fi gazda evenimentului în care se vor auzi 8 trupe.Trupe ce şi-au confirmat apariţia la acest eveniment sunt: Sanctuar, Aquila, Psychogod, Antheos, Reborn, Fara Vise, The R.O.C.K., Trooper. Totul va culmina cu un concert extraordinar Cargo.

Pentru cei care sunt interesaţi de eveniment pot participa şi ei, cu condiţia să aibă cel puţin 14 ani şi să respecte regulamentul postat pe site-ul organizatorilor.

Până la publicarea articolului, pe pagina de Facebook Iubim 2 roţi peste 1.600 de oameni au spus că vor participa la eveniment, iar alţi 1.200 au spus că nu sunt siguri.

În ceea ce-i priveşte pe biciclişti, 231 au spus că vor veni, iar alţi 176 au spus că nu ştiu, pe pagina evenimentului Masa Critică.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite