Mâncare otrăvită împrăştiată lângă o şcoală din Bucureşti fiindcă un câine s-a urcat cu labele pe un copil. Autorul: „Am pregătit un asortiment bogat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câini în ţarc FOTO Adevărul
Câini în ţarc FOTO Adevărul

Potrivit unui anunţ postat pe reţelele de socializare, cineva încearcă să otrăvească animalele pe o stradă a Sectorului 6 din Bucureşti motivând că un copil a fost „speriat zdravăn şi s-a ales cu hainele murdare“. Proprietarii de câini din zonă au sesizat Poliţia.

Mai mulţi bucureşteni s-au sesizat după ce în Sectorul 6, în zona Aleea Cetăţuia, au apărut afişe prin care se anunţa intenţia de a otrăvi animale de companie, iar pe jos sunt bucăţi de carne.

„Suntem o echipă formată din câteva familii, care au pregătit un asortiment bogat de mânare otrăvită pentru câinii voştri. Bucatele pregătite cu un amestec atractiv de otrăvuri de şoareci, gândaci, asortiment destul de bogat pentru a nu se chinui prea mult animalele voastre. Bucatele vor fi găsite de câinii voştri în jurul şcolii şi grădiniţei, pe aleile din întreaga zonă“, se arată în anunţul lipit în apropiere de Şcoala nr. 117. 

Motivarea celui care a scris anunţul ar fi că „un câine din gaşca voastră s-a aruncat cu labele pe un copil, acesta suferind o sperietură zdravănă şi s-a ales cu hainele murdare“. 

Anunţul din Sectorul 6

* Foto Facebook Andrei Shb

Incidentul a fost sesizat Poliţiei Capitalei. În zonă, potrivit imaginilor postate pe reţeaua de socializare sunt aruncate numeroase bucăţi de carne.

Bucăţi de carne aruncate în zonă FOTO Facebooj Andreea Sinona

„Am fost la faţa locului cu Poliţia Locală, pe camerele de luat vederi se observă cum vine aseara bipedul şi pune afişele, din pacate nu i se vede faţa. Am luat totuşi o foaie pusă de el pentru a merge la Poliţie să depundem plângere alături de proba pentru ameninţare, să poată preleva amprente de pe foile A4. Am condus Poliţia Locala în locul unde am găsit mâncarea, au făcut poze şi au rămas acolo în aşteptarea unei echipe să ridice probe pentru a determina dacă este otravă sau nu. În caz că nu există otravă rămâne în continuare fapta de «ameninţare» şi mergem până la capăt“, a postat proprietarul unui câine din zonă. (FOTO Facebook Andreea Sinona)

Sesizarea a fost preluată de sute de persoane, iar zeci de oameni s-au arătat revoltaţi de mesajul afişelor lipite în zonă. „Dar nu e ilegal să facă aşa ceva? Dar dacă din acea "mâncărică" bagă în gură un copilaş? Nişte idioţi cretinoizi, nu am câine, dar am 2 copii şi nu am fost niciodată deranjata de căţeii care s-au apropiat de noi“, a comentat Luciana Anghel, în timp ce Ade Alexandra a scris: „Sper să se facă ceva în privinţa asta! Dacă nici măcar în ţarcuri special amenajate pentru ei nu îi mai poţi plimba, atunci UNDE?! Ca să fie treaba treabă, au aruncat mâncare otrăvită şi în locurile de joaca pentru copii. Greu de crezut că ne aflam in anul 2018“. Alte zeci de persoane au comentat pe paginile celor care au preluat informaţia postată de Andreea Sinona.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite