Locuitorii Sectorului 3 încep războiul cu Negoiţă. Oamenii susţin că vor face sesizare peste sesizare faţă de investiţiile făcute de edil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 FOTO Adevărul
Robert Negoiţă, primarul Sectorului 3 FOTO Adevărul

Locuitorii din sectorului 3 al Capitalei au anunţat pe reţelele de socializare că au de gând să protesteze faţă de cele mai noi achiziţii realizate de edilul Robert Negoiţă. Printre acestea se numără realizare unui săli de spectacole în Parcul Titan sau ridicarea unor garduri înalte de circa doi metri în jurul mai multor  blocuri din sector.

Pe fondul acestor nemulţumiri, cei care locuiesc în sectorul 3 al Capitalei s-au gândit să ia măsuri şi să trimită numeroase reclamaţii chiar către primăria de sector. Evenimentul creat pe Facebook îi îndeamnă pe cei care locuiesc în sector şi sunt nemulţimiţi de măsurile luate de primar să îşi exprime nemulţumirile în scris către reprezentanţii autorităţii locale.

„În Sectorul 3, primarul Robert Negoiţă s-a trezit stăpân pe tarla. Face cum îl taie capul, nu întreabă pe nimeni (...). Ne plângem pe reţelele de socializare, între noi, dar câţi facem sesizare la Primărie?“, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului. 

De asemenea, cei nemulţumiţi de modul în care decurg lucrurile în sectorul 3 spun că sesizările vor fi publicate şi pe blogul grupului: cetateansector3.blogspot.com.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite