Irinel Columbeanu pleacă după Monica în America

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moni, Irinel şi fiica lor Irina şi-au luat viza de SUA în urmă cu câteva zile şi vor pleca, în curând, împreună la Hollywood.

Monica Columbeanu a decis să aibă succes ca actriţă la Hollywood şi nu va pleca singură ci însoţită de Irinel, în ciuda zvonurilor că cei doi se vor despărţi. Monica se va stabili pentru şase luni la Los Angeles şi va încerca să “prindă” câteva roluri. Astfel, în familia Columbeanu nu va avea loc un divorţ, ci un nou început, departe de România.

Monica se căsătoreşte în 6 luni după divorţ

Monica Columbeanu a declarat în urmă cu câteva zile la Antena 1 la emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos“,că dacă Irinel ar divorţa de ea, nu ar sta prea mult timp nemăritată. Monica a comentat în timpul emisiunii şi zvonurile care circulă în presă conform cărora Irinel s-ar fi întâlnit cu avocatul lui şi ar fi depus actele de divorţ.

„Din comportamentul lui şi din felul în care se poartă nu divorţează de mine. Nu. Mie îmi place sa fiu măritată! Dacă vreodată va divorţa de mine îmi promit mie însumi că în maximum şase luni mă recăsătoresc, pentru că aşa mă simt eu stabilă. Am încredere în el, dar este posibil ca Irinel să divorţeze fără ca eu să ştiu. Dar mi-ar spune franc, pentru că după cum se vede avem o relaţie foarte deschisă. Nu cred că Iri vrea să îşi bată joc de mama copilului lui“, i-a spus fotomodelul lui Dan Capatos. Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2005 şi s-au căsătorit în iulie 2006, nunta lor fiind considerată evenimentul monden al anului.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite