Incendiu într-un bloc din Bucureşti: 50 de persoane au fost evacuate FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO ISU
FOTO ISU

Un incendiu a cuprins în această dimineaţă un apartament situat la etajul 1 al unui bloc de pe bulevardul Râmnicu Sărat. Au fost evacuate 50 de persoane, dintre care zece copii.

În cursul acestei dimineţi, în jurul orei 02.30, un incendiu a izbucnit într-un bloc din Bucureşti. Având în vedere degajările mari de fum care au inundat casa scării şi care puteau cuprinde şi apartamentele de la etajele superioare, au fost constituite, în mod prioritar, echipe de căutare-salvare pentru evacuarea tuturor persoanelor din imobil.

Simultan cu acţiunile de evacuare s-a procedat şi la localizarea şi stingerea incendiului. Au fost evacuate 50 de persoane, dintre acestea zece copii. Numai trei dintre persoanele evacuate au fost transportate la spitale, astfel: un bărbat cu arsuri pe mâini şi pe faţă a fost dus la spitalul Bagdasar, o femeie cu atac de panică la spitalul Sf. Ioan şi o fetiţă în vârstă de aproximativ patru ani, uşor expusă la fum, a ajuns la spitalul Marie Courie.

Acţiunea pompierilor a fost contracronometru. După aproape o oră din momentul anunţării incendiului toate persoanele au fost evacuate, iar incendiul a fost lichidat.

Pentru gestionare intervenţiei au acţionat trei autospeciale stingere, cinci ambulanţe SMURD, o descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori. Intervenţia s-a încheiat la ora 03.40.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite