Ilie Năstase şi Brigitte Sfăt vor merge la nunta prinţului Albert de Monaco. Vedeţi cât costă rochia pe care o va purta iubita tenismenului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La sfârşitul acestei luni Ilie Năstase şi iubita lui se vor afla la Monte Carlo, acolo unde la 2 iulie este programată nunta Prinţul Albert de Monaco (53 de ani) care s-a logodit anul trecut cu iubita lui, fosta înotătoare olimpică Charlene Woodstock (33 de ani).

Nunta lor va dura trei zile şi trei nopti, ca-n povesti. La ceremonie sunt invitate personalităţi de pe tot mapamondul, meniul este ţinut secret , fiind pregătit de peste 60 de maeştri bucătari. Vor fi servite, cel mai probabil, specialităti mediteraneene.

Cuplul Năstase-Sfăt s-a pregătit pentru acest eveniment. Brigitte va purta la eveniment una dintre cele trei rochii semnate de Maria Hohan şi primite de la Ilie Năstase cu ocazia împlinirii unui an de relaţie. “Sunt superbe.  Nu mă aşteptam la un cadou aşa frumos. Două dintre ele o să le port la nunta prinţului Albert de Monaco", a mărturisit fotomodelul pentru Adevărul.

 O astfel de rochie se vinde cu aproximativ 2.500 de lei

Ce alege Brigitte Sfăt dintre Ilie Năstase şi un Mercedes SLS: „Maşina visurilor mele”

Ilie Năstase: “La Timişoara dau cu aspiratorul prin casă, la Brigitte”

Iubita lui Ilie Năstase „suspină” după prima dragoste, afaceristul care a murit în patul ei şi a făcut-o bogată

EXCLUSIV Ilie Năstase a fost atras în afaceri cu vedeta Playboy, Brigitte Sfăt

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite