FOTOGALERIE Incendiu puternic la etajul 10 al unui bloc din Ghencea. Un apartament a luat foc în miezul nopţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipajele Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) au fost sesizate în jurul orei 00.24 de un incendiu în zona Bulevardului Prelungirea Ghencea, unde luase foc un apartament aflat la etajul 10.

Apartamentul era unul cu trei camere, dintre care două au fost afectate în totalitate. Flăcările au ars aproape tot din locuinţă, în special elemente de mobilier, materiale textile, dar şi altfel de materiale.

Intervenţia pompierilor a durat aproximativ două ore, timp în care au încercat să stingă flăcările, iar după, să evacueze fumul gros rămas în urma incendiului.



CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la incendiul din zona Ghencea!

image

Din fericire nimeni nu a fost rănit, focul nu s-a extins la celelalte locuinţe, iar proprietarul are asigurat apartamentul.

Prima ipoteză a echipajelor ISU este că incendiul ar fi pornit de la un scurt circuit la un aparat electronic.

"Au ars elemente de mobilier, textile si alte materiale combustibile din 2 camere ale apartamentului. Nu a fost necesara interventia echipajelor de prim ajutor, desi s-au degajat cantitati mari de fum. Cauza probabila este un scurtcircuit produs la un televizor. S-a actionat cu 2 autospeciale cu apa si spuma", se arată în comunicatul remis de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite