FOTO Probleme cu mijloacele de transport în toată Capitală. Pe ce linii STB este întreruptă circulaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Condiţiile meteo dificile din Bucureşti au cauzat, printre altele, căderea a zeci de copaci pe străzi dar şi îngheţarea cablurilor de contact pentru tramvaie. Câteva dintre zonele unde este întreruptă circulaţia sunt: Soşeaua Giurgiului /Luica (tramvaiele 7, 11 şi 25), Sf. Gheorghe (tramvaiele 16 şi 21),  strada Vatra Luminoasă (troleibuzele 70, 79, 86 şi 90), potrivit actualizărilor STB SA pe contul de Twitter.

UPDATE Toate troleibuzele din Bucureşti au fost retrase de pe trasee şi garate în depouri, începând cu  ora 16:50, din cauza condiţiilor meteo extreme care au dus la apariţia multor defecţiuni la liniile de alimentare cu curent electric, a anunţat Societatea de Transport Bucureşti (STB), potrivit News.ro - DETALII AICI

Pe şoseaua Giurgiului /Luica, tramvaiele liniilor 7, 11 si 25 sunt blocate din cauza unui cablu căzut pe reţeaua de contact.

La Sf. Gheorghe, tramvaiele liniilor 16 si 21 sunt blocate din cauza unei crengi căzute pe reţeaua de contact.

Pe strada Vatra Luminoasă, troleibuzele liniilor 70,79, 86 şi 90 sunt blocate din cauza firului de contact îngheţat.

Pe Calea Ferentari, la Piaţa Ferentari, sens Zetarilor, un tramvai din linia 23 este defect. De asemenea, sunt blocate liniile 8 şi 23. Au fost dirijate mijloace de intervenţie.

STB SA actualizează constant informaţiile legate de incidentele cu mijloacele de transport în comun (click pentru a accesa contul de Twitter al companiei de transport)

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite