Fiul lui Bercea Mondial a încercat să se sinucidă. Laurenţiu Anghel ar fi încercat să se spânzure cu şireturile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, Laurenţiua Anghel, fiul lui Bercea Mondial, ar fi încercat să se sinucidă. Acesta este încarcerat la Penitenciarul Colibaşi situat la 15 km de municipiul Piteşti. El se află acolo pentru tâlhărie.

Potrivit Rtv, există două variante probabile prin care Anghel s-ar fi încercat să se sinucidă: fie prin spânzurare cu şireturile, fie şi-a muşcat limba pentru a-şi provoca o hemoragie puternică. Potrivit unor surse din interiorul penitenciarului, citate de RTV, există deja o anchetă în desfăşurare.

Anunţul tentativei de sinucidere a fost cel mai probabil făcut de un coleg de celulă, având în vedere că în general în ea stau cel puţin doi oameni, dar şi faptul că incidentul a avut loc de dimineaţă, foarte devreme.

Fiul şi ginerele interlopului Bercea Mondial, împreună cu alţi doi minori, au smuls un lanţ de aur de la gâtul unei femei, în centrul Piteştiului anul trecut pe 8 august. Victima a sunat la poliţie, iar oamenii legii i-au prins pe hoţi la 15 kilometri de Piteşti, în comuna Albota. Toţi cei patru au fost reţinuţi atunci, iar a doua zi fiul şi ginerele lui Bercea au primit mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Laurenţiu Anghel a mai fost implicat în asftfel de incidente când a lovit cu maşina un prieten al unui consilier local din Piteşti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite