Femeia care şi-a prins piciorul la metrou povesteşte prin ce a trecut: „Mi-a căzut piciorul până la inghinal. Mi s-a făcut rău de la durere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce s-a vorbit despre închiderea staţiei de metrou Piaţa Victoriei din cauza unui incident care a avut loc pe 12 ianuarie, atunci când o femeie susţine că şi-a prins piciorul între peron şi metrou, reporterii „Adevărul“ au făcut rost de reclamaţia pe care femeia a depus-o la ANPC.

Potrivit reclamaţiei depuse la ANPC, femeia povesteşte că în momentul în care a coborât din metrou, la staţia Piaţa Victoriei,  i-a alunecat piciorul drept între peron şi metrou până în zona inghinală. De asemenea, femeia susţine că a fost ajutată de doi oameni să se ridice, dar s-a lovit foarte rău la tibie.

„Nu am niciun act, sesizare sau reţetă, cu care să probez ceea ce mi s-a întâmplat, poate doar filmările din acea zi“, se arată în reclamaţia depusă la ANPC, pe care reporterii „Adevărul“ au primit-o de la surse din Metrorex.

Cu toate acestea, Metrorex spunea imediat după ce incidentul a devenit public că pe camerele de supraveghere nu a fost văzut acest accident, deşi camerele au fost verificate la ora 12.00, oră specificată de reclamantă.   

image

În replică, reprezentanţii metrorex au făcut următoarele precizări cu privire la reclamaţia înregistrată la ANPC: „Este total nefundamentată, colegii noştri au verificat pe camere secundă cu secundă şi nu au văzut nimic. Este imposbil să nu observi dacă se întâmplă ceva de genul ăsta, cu atât mai mult cu cât, aşa cum spuneţi, femeia susţine că a fost ajutată de doi domni. Mai este ceva care ridică întrebări: de ce abia după opt zile a depus reclamaţie la ANPC? Şi de ce nu a făcut reclamaţie şi la Metrorex aşa cum spune legea?“.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite