Fantezii sexuale bizare rămase în istorie: Regele Edward al VII-lea făcea sex cu două femei pe un scaun special, iar împăratul Nero şi-a castrat iubitul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine surprinsă într-o casa din oraşul Pompei
Imagine surprinsă într-o casa din oraşul Pompei

De-a lungul timpului, o mulţime de oameni influenţi au rămas în istorie şi prin experienţele lor sexuale de-a dreptul stranii.

„Adevărul“ vă prezintă aventurile sexuale ale unor oameni cunoscuţi, care au rămas în instorie ca fiind unii dintre bărbaţii care au iubit mii de femei de-a lungul vieţii.

Fidel Castro avea două femei pe zi

Fidel Castro a fost un personaj extrem de controversat întotdeauna. Despre el se spune că a fost un bărbat căruia i-au plăcut extraordinar de mult femile, motiv pentru care, în fiecare zi, timp de 40 de ani, s-ar fi culcat cu câte două.

Ian Halperin, regizorul unui film documentar care îl are drept protagonist pe Fidel Castro, spunea în urmă cu câşiva ani că prin patul lui Fidel Castro au trecut zeci de mii de femei. „Desi pare greu de crezut, în patruzeci de ani, prin patul lui Fidel Castro au trecut peste 35.000 de femei“, spunea realizatorul documentarului. Acesta făcea aceste declaraţii bazându-se pe spusele lui Ramon, un oficial care a , sprijinindu-şi teoria pe declaraţiile lui Ramon, un oficial care i-a stat alături mulţi ani fostului preşedinte.

Dacă aceste declaraţii ar fi adevărate, Fidel Castro s-ar clasa în topul bărbaţilor care au întreţinut relaţii sexuale cu un număr impresionant de femei.

Regele Edward al VII-lea avea scaun pentru sex

Edward al VII-lea a fost un rege căruia i-au plăcut la nebunie femeile. Se spune că i-au trecut prin pat în jur de 7.000 de femei. De asemenea, se spune că regele avea un scaun pe care  îşi consuma partidele de amor în care erau incluse câte două femei, potrivit urbology.ro. Acesta prefera să facă sex fără să depună prea mare efort.

image

FOTO urbology.ro

Nero, împăratul care a castrat „sosia“ soţiei

Nero a fost un împărat roman, care s-a îndrăgostit nebuneşte de Poppaea Sabina, o femeie căsătorită cu un apropiat de-al lui. Otho Marcus, cel cu care era căsătorită Poppaea, a fost numit guvernator al Lusianiei, Poppaea Sabina ajungând în patul împăratului roman. Acesta era căsătorit cu Octavia, o femeie de care a divorţat pentru a se căsători cu Poppaea. Octavia a fost acuzată pe nedrept că l-ar fi înşelat pe Nero, fiind ucisă. Capul ei a fost adus la Roma ca să îl privească Poppaea, cea care devenise soţia împăratului. Însărcinată a doua oară, Poppaea Sabina a fost ucisă în bătaie de soţul ei, care după moartea ei s-a căsătorit cu o altă femeie, potrivit wikipedia.org.

Cu toate acestea, a început o poveste de dragoste cu Sporus, un bărbat tânăr, care semăna foarte bine cu Poppaea. Astfel, împăratul a ordonat ca Sporus să fie castrat şi să poarte haine de damă.

Pe aceeaşi temă:

Când devin fatale fanteziile din dormitor

7 sfaturi pentru a avea parte de super partide de sex la orice vârstă

Partea întunecată a industriei porno: cum pot îndura actriţele acte sexuale foarte dure

Jocurile erotice te bagă în încurcături de care doar poliţia te mai scapă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite