EXCLUSIV Avocata fetiţei care l-a acuzat pe Tabără că a abuzat-o sexual susţine că procurorul de caz este părtinitor. Află de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Avocata Ingrid Alexandrescu, care o reprezintă din punct de vedere legal pe Alexandra Bodnaru, fetiţa în vârstă de 13 ani care l-a acuzat pe Cristi Tabără că a abuzat-o sexual, a trimis o solicitare către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti în care cere începerea de urgenţă a urmăririi penale.

DESCARCĂ AICI DOCUMENTUL TRIMIS DE CĂTRE AVOCATĂ CĂTRE PARCHETUL CAPITALEI

Avocata susţine că procurorul de caz a omis multe proceduri care ar fi dus la trimiterea în judecată a realizatorului TV. Ea spune că toţi martorii din dosar ar trebui să fie supuşi testului poligraf, mai puţin Cristi Tabără care este hipertensiv şi nu este posibil acest lucru.

„Tabără a fost diagnosticat cu sindromul Cushing în armată“

De altfel, în opinia ei, Tabără a spus mai multe neadevăruri, printre care faptul că a negat logodna dintre el şi mama fetiţei, Alina Bodnaru. Ea a adăugat că procurorul de caz nu a fost în totalitate obiectiv pe decursul anchetei.

Cristian Tabără: „Nu este nimic adevărat. Nu am fost citat încă de niciun organ de cercetare penală“

Ea a ridicat un semn de întrebare la faptul că realizatorul TV a fost audiat „în mare taină“ la o altă secţie de poliţie decât cea unde trebuia, normal, să fie audiat. De altfel, aceasta nu este singura măsură luată de procuror cu care avocata nu este de acord. Ea susţine că ar fi trebuit luat în considerare un e-mail primit de la o altă presupusă victimă a lui Tabără trimis pe adresa Evenimentului Zilei. În plus, testul psihologic al Alexandrei Bodnaru relevă faptul că aceasta ar fi fost victima unui abuz.

Alexandrescu îşi încheie solicitarea cu următoarea întrebare retorică: „Mă întreb oare cine şi cui ar trebui să se subordoneze: procurorul – făptuitorului, nu procurorul – legii?“.

EXCLUSIV Cristi Tabără refuză confruntarea cu fetiţa care-l acuză de abuz sexual

Contactat telefonic, Cristi Tabără nu a vrut să comenteze datele care apar în solicitare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite