EXCLUSIV Adrian Iovan a sărăcit: "Nu-mi mai rămân bani să mânânc!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din 15 septembrie pilotul de la Blue Air nu va mai avea loc de muncă. El rămâne cu o pensie de 1.900 de lei, dar trebuie să plătească lunar 6.500 de lei pentru un împrumut la bancă şi pentru asigurarea de studii a lui Albert, băieţelul pe care îl are din relaţia cu Romaniţa Iovan.

"Nu-mi rămâne decât să mă sinucid, după ce-mi face Boc. Gândiţi-vă că după ce plătesc această sumă, nu-mi mai rămâne niciun ban de mâncare", a declarat Adrian Iovan pentru "Adevărul de Seară".

Citiţi şi: EXCLUSIV Pensiile speciale au fost hăcuite. Un fost pilot Tarom rămâne doar cu 450 lei pe lună din 16.531! 


"Am luat un împrumut pentru o maşină, iar rata lunară la bancă este de 5.000 de lei, iar lui Albert trebuie să-i plătesc până la 18 ani o asigurare de studii de 1.500 de lei pe lună", a precizat pilotul.

Adrian Iovan se vede nevoit ca după 32 de ani de muncă să o ia de la capăt. Una dintre soluţii ar fi să se angajaze la o altă companie aviatică particulară. "Aceia au avioane mici şi trebuie să înveţi alte lucruri acolo", a spus Iovan.

Viitorul companiei Blue Air nu este deloc roz. Şefii au anunţat alte concedieri. "Urmează să dea afară alţi 70 de piloţi şi aproximativ 110 stewardese", a mai spus Adrian Iovan.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite